PRODUCTEN

PURplus

VAN LEUFFELEN

PUR of polyurethaan
PUR is een hard en super-isolerend sproeischuim dat ontstaat wanneer 2 componenten bij het spuiten  met een speciaal hiervoor ontwikkeld pistool, gemengd worden.


In lagen van 3 à 4 cm wordt  een isolatielaag uit één geheel gespoten zodat er nergens koudebruggen ontstaan die tot warmteverlies kunnen leiden.


Doordat het schuim in enkele minuten volledig uitgehard is, werkt dit tijdsbesparend en kan er meteen op verder gewerkt worden.

Anderzijds  gaat dit veel te snel om de isolatielaag heel vlak uit te strijken waardoor ze geschuurd moet worden wanneer er vloerverwarming opgelegd wordt.


PURplus werkt steevast met kwaliteitsproducten van Soudal.

Soudafoam garandeert een hoge isolatiewaarde, zelfs bij een eerder beperkte dikte. We geven u graag een idee van welke R-waarden u kan bereiken :


3 cm: 1,07  m²K/W                 

4 cm: 1,43 m²K/W

5 cm: 1,79 m²K/W

6 cm: 2,14 m²K/W

7 cm: 2,50 m²K/WEen technische fiche van Soudafoam SPF W2  vindt u hier.

Voor de  officiële isolatiewaarden  (lambdawaarde) verwijzen we graag naar de officiële EPB website.  De producten zijn gerangschikt per producent. U vindt Soudal terug op p. 2.


Tot mei 2015 hebben wij steeds gewerkt met de produkten van  BASF Polyurethanes.

De technische fiche van Elastospray 1622/6 vindt u  hier.


Door een minimale investering haalt u het maximum uit uw woning. Een goede isolatie betekent immers een levenslange besparing op uw energiefactuur! Bovendien helpt u ook het milieu door de uitstoot van schadelijke gassen te beperken. En om dit alles te stimuleren ontvangt u een premie van uw energieleverancier. Neem zeker een kijkje op hun website. Wij helpen u graag verder bij het invullen van de nodige documenten.


PURplus is gespecialiseerd in vloerisolatie. Voor isolatie van spouwmuren en daken verwijzen wij u graag door naar meer gespecialiseerde collega's.

8 cm: 3,08 m²K/W

9 cm: 3,46 m²K/W

10 cm: 3,85 m²K/W

11 cm: 4,23 m²K/W

12 cm: 4,62 m²K/W

VOORDELEN

  • Tijdsbesparing
  • Hoge isolatiewaarde
  • Premies mogelijk
  • Milieubewust
  • Geen koudebruggen
  • Goede investering
  • Vochtdicht en schimmelwerend
  • Sterk en duurzaam
  • Geen toxische elementen


Copyright  PURplus bvba © Alle rechten voorbehouden